Verslag eerste rit Zomeravond Competitie

Verslag eerste rit Zomeravond Competitie

Een week nadat bekend was geworden dat ook in 2022 een Zomeravond Competitie in Tilburg georganiseerd zal worden, stond op 1 juni al de eerste rit op het programma.

Een mooie opkomst van 31 renners die om klokslag 20:00 uur vertrokken in een prettig avondzonnetje. De eerste ronde werd neutraal verreden, bij het passeren van de streep was er meteen initiatief te zien om er een leuke rit van te maken en ging het tempo omhoog. Na enkele korte aanvallen in het eerste kwartier kwam er na 20 minuten een demarrage van Jasper de Laat met een reactie van Daaf Koeman

Enkele ronden bleef het verschil 15 seconde, wat vertwijfeling in het peloton en geen georganiseerde achtervolging maakte dat na een half uur het tweetal een goede marge van 30 seconde wist op te bouwen.

Het tweetal bleef goed samenwerken en zou door het peloton niet meer worden teruggezien. De Laat was Koemans net te snel af in de sprint, voor plek 3 was het Jip Damen die nog een finale aanval geplaatst had en met voorsprong op het peloton binnen wist te komen. 

Voor de top 10 in de uitslag en daarmee meteen het algemeen klassement na rit 1 zie onderstaande:

1. Jasper de Laat
2. Daaf Koemans
3. Jip Damen
4. Roberto Secci
5. Sam Muskens
6. Geert van Kuyk
7. Wessel Coppelmans
8. Teun van der Linde
9. Sjoerd Meijdam
10. Roger van der Waarden

Let op: Komende week, op 8 juni,  is er geen ZAC, maar we gaan op woensdag 15 juni weer verder met de reeks. 

Tevens is alle mogelijke hulp in de organisatie welkom, we hebben nog enkele avonden hulp nodig. Aanmelden kan doorlopend bij Bart Huijbers 06-21590952

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.