Sponsormogelijkheden

De Tilburgse Wielerclub Pijnenburg is al jaren een begrip. De vereniging bestaat al sinds 1936 en heeft in zijn bestaan al meer dan 80 nationaal-, twee Europees- en zelfs vier wereldkampioenen voortgebracht. Onze junioren zijn verkozen tot beste jeugdsportploeg 2015 van de gemeente Tilburg. Veel renners maken deel uit van de regionale en nationale selecties. “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” en dat maakt TWC Pijnenburg waar.

Uw partnerschap en betrokkenheid

De leden van TWC Pijnenburg leggen jaarlijks zo’n 1,5 miljoen kilometers af, altijd in clubtenue. Dit betekent dat een bedrijfslogo op het tenue bij duizenden mensen op het netvlies komt. Bijna dagelijks krijgen de renners aandacht in kranten, lokale media, Facebook en Twitter. De zichtbaarheid van sponsoren is dus aanzienlijk.
Ook is een sponsor op uw eigen wijze partner in talentontwikkeling, succes en winst. En een sponsort investeert met TWC Pijnenburg in maatschappelijke betrokkenheid bij jeugd, sport en beweging.

Onze ambitie

TWC Pijnenburg heeft de ambitie om de toonaangevende jeugdwielerclub van Noord-Brabant te zijn en blijven. En daar heeft de vereniging partners bij nodig. Met de steun van sponsoren kan de vereniging het trainerscorps verder professionaliseren, uitstekend materiaal aanschaffen en een hoogwaardige trainingslocatie onderhouden. Tevens kan de vereniging hiermee maatschappelijke projecten in samenwerking met Amarant, ROC Tilburg en Kompaan-en-de-Bocht continueren. Een sponsor investeert dus niet alleen in onze club, maar is op deze manier ook maatschappelijk betrokken bij jeugd, sport en bewegen in Tilburg.

Sponsormogelijkheden

De naam van een bedrijf op het wielertenue is de meest bekende manier van sponsoring. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden voor sponsoring en samenwerking. De vereniging levert graag maatwerk op basis van de ideeën, wensen, ambities en budget van een potentiële sponsor. Zo kan een bedrijf op geheel eigen wijze partner in talentontwikkeling, succes en winst zijn. Hieronder is het sponsorinformatiepakket te downloaden.

Contact

Sponsoring is een gezamenlijk project; het moet een win-winsituatie zijn. TWC Pijnenburg gaat graag in gesprek om te bekijken wat de vereniging en sponsor voor elkaar kunnen betekenen. Heeft u interesse om met TWC Pijnenburg samen te werken neem dan contact op met onze coördinator sponsoring.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2023 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.