Sponsormogelijkheden

Onze vereniging, de Tilburgse Wielerclub Pijnenburg, is al jaren een begrip in de -Brabantse- gemeenschap. In 2016 bestonden wij 80 jaar. Gedurende het bestaan van TWC Pijnenburg wij meer dan 80 nationaal-, twee Europees- en zelfs vier wereldkampioenen voortgebracht. Onze junioren zijn verkozen tot beste jeugdsportploeg 2015 van de gemeente Tilburg. Veel renners maken deel uit van de regionale en nationale selecties. Daar zijn wij enorm trots op!  “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” en dat maken wij waar.
 
Uw partnerschap en betrokkenheid
Onze leden leggen jaarlijks zo’n 1,5 miljoen kilometers af, altijd in clubtenue. Dit betekent dat uw logo bij duizenden mensen op het netvlies komt. Bijna dagelijks krijgen onze renners aandacht in kranten, lokale media, Facebook en Twitter. Ook zijn onze renners geregeld te zien op lokale, en zelfs nationale tv-zenders! De zichtbaarheid van uw bedrijf is dus aanzienlijk.
U bent op uw eigen wijze partner in talentontwikkeling, succes en winst. En u investeert ook met ons in maatschappelijke betrokkenheid bij jeugd, sport en beweging.

Onze ambitie
Naast het borgen van de kwaliteit van onze jeugdopleiding hebben wij de ambitie om de toonaangevende jeugdwielerclub van Noord-Brabant te blijven. En daar hebben we partners, zoals u, bij nodig. Met uw steun kunnen wij ons trainerscorps verder professionaliseren, uitstekend materiaal aanschaffen en een hoogwaardige trainingslocatie onderhouden. Tevens kunnen wij onze maatschappelijke projecten in samenwerking met Amarant, ROC-Tilburg en Kompaan-en-de-Bocht continueren. U investeert niet alleen in onze club, maar u bent op deze manier ook maatschappelijk betrokken bij jeugd, sport en bewegen in Tilburg.

Sponsormogelijkheden
Uw naam op onze kleding is de meest bekende manier van sponsoring. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden voor sponsoring en samenwerking. We kunnen u een concreet voorstel doen, maar we leveren liever maatwerk op basis van uw ideeën, wensen, ambities en budget. Zo bent u op geheel eigen wijze partner in talentontwikkeling, succes en winst. Hieronder kunt u ons sponsorinformatiepakket downloaden.

Contact
In onze ogen is sponsoring een gezamenlijk project; het moet een win-winsituatie zijn. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heeft u in welke vorm dan ook interesse om met TWC Pijnenburg samen te werken neem dan contact op met onze coördinator sponsoring.