Jeugdwielrennen

Jeugdrenner kunnen bij TWC Pijnenburg starten met trainen in het jaar dat ze 7 worden. Vanaf 8-jarige leeftijd mogen de renners ook deelnemen aan wedstrijden. 

Om de drempel om lid te worden van TWC Pijnenburg, wordt aan nieuwe leden voor een kleine vergoeding een racefiets en een valhelm beschikbaar gesteld (zie het document op deze pagina). De ouders hoeven dus niet direct te investeren in de aanschaf van een dure racefiets. 

De trainers van TWC Pijnenburg zijn in het bezit van de vereiste trainersdiploma's en hebben ook een introductie tot EHBO gevolgd. Ook zijn alle trainers in het bezit van een VOG.

De jeugdafdeling heeft elk jaar een aantal nevenactiviteiten op het programma staan, zoals mountainbiken, zwemmen, schaatsen, bowlen of op een zomeravond een barbecue.

Wil je meer weten over het lidmaatschap? Kijk dan op deze pagina.

 

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.