Seizoensopening voor onze jeugleden: eindelijk weer eens een rugnummer

Vandaag konden onze jeugdleden eindelijk, na lange tijd weer eens een rugnummer opspelden. Met inachtneming van alle coronaregels hielden we onze traditionele seizoensopening voor onze eigen jeugleden. Gezien het aantal deelnemers waren velen van hen daar ook weer wel aan toe. Helaas nog zonder publiek en ook niet met een officiële uitslag. We kijken allemaal uit naar het moment dat we ook weer toeschouwers mogen verwelkomen.

Bijna 50 deelnemers (verdeeld over drie wedstrijdgroepen) kwamen hun rugnummer afhalen en stonden met een grote glimlach aan de start. Hoewel er een aangenaam voorjaarszonnetje aan de hemel stond, woei er ook een zeer stevige wind. Voor alle deelnemers was het dan ook een pittige wedstrijd. Bij alle wedstrijden werd het peloton direct vanaf het begin uit elkaar gereden waardoor de deelnemers over ons gehele parcours verspreid waren.

Na afloop hoorden we van vele deelnemers dat ze het weer fijn vonden om een keer het wedstrijdgevoel te kunnen ervaren. Al met al dus weer een geslaagd evenement.

De jeugdcommissie i.s.m. de jeugtrainers

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks