GP DESTIL 2020 gaat niet door

De veldrit GP DESTIL, die gepland stond voor zaterdag 5 en zondag 6 december, gaat niet door. Vanwege de huidige maatregelen in verband met het coronavirus ziet de organiserende Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk (SWMO) zich genoodzaakt de wedstijd af te gelasten. De wedstrijd zou worden verreden op het nieuwe parkoers op Streekpark Klein Oisterwijk.

"We hadden ons opgelegd om uiterlijk drie weken voor aanvang de knoop door te hakken" vertelt Hans Cornelis, voorzitter van SWMO. "Ondanks dat we net voor een nieuwe persconferentie van de overheid zitten hebben we toch de stekker er uit moeten trekken. Natuurlijk is dit zéér teleurstellend. De afgelopen negen maanden is er ieder weekend gewerkt aan de aanleg van het nieuwe parkoers. Toch gaan we niet klagen. De problemen in de zorg en de economische uitdagingen maken dat het hier uiteindelijk toch om bijzaken gaat en dat noopt ons tot bescheidenheid."

SWMO zegt al vol goede moed uit te kijken naar volgend jaar.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.