Zon en wind bij vijfde wedstrijd Zomeravond Competitie

Zon en wind bij vijfde wedstrijd Zomeravond Competitie

De Zomeravond Competitie werd op 6 juli onder droge omstandigheden verreden, de renners werden wel op een mooie dosis wind getrakteerd. Mogelijk daarom dat er wat afwachtender gereden werd het eerste half uur. Enkele ontsnappingen van kleinere groepjes werden na enkele ronden weer teniet gedaan door het peloton.

Na drie kwartier kwam er toch een breuk in de groep, dit bleek voldoende voor de eerste renners om voorop te blijven. In de laatste ronden waren er nog enkele pogingen om een sprint met de groep te ontlopen echter kwam alles weer samen voor de laatste bocht. Het was Wessel Coppelmans die de sterkste bleek voor Germon Peeters en Lucas Koeling.

Komende woensdag 13 juli staat de laatste rit van de Zomeravond Competitie op het programma. Nadien zal het klassement opgemaakt worden en worden de prijzen uitgereikt.

Zomeravond Competitie – stand na 5 wedstrijden

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2023 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.