Iedereen kan koersen: Doe mee aan Ready2Race

Iedereen kan koersen: Doe mee aan Ready2Race

Krijg jij bij het zien van de Tour de France ook zin om aan een wielerwedstrijd deel te nemen? Dat kan met Ready2Race, wedstrijden voor renners op elk niveau. Ook voor wie nog geen racefiets heeft.

Plezier en veiligheid staan voorop bij Ready2Race. Zo is er een Dikke Banden Race voor kinderen en zijn er wedstrijden voor beginners en gevorderden vanaf 16 jaar oud onder begeleiding van meefietsende coaches.

De Ready2Race wedstrijden worden georganiseerd Team Jumbo-Visma in samenwerking met wielerverenigingen, ook met TWC Pijnenburg. Daar worden komende zondag 17 juli vier wedstrijden gereden, van de instapklasse dames om 9:30 tot een race in klasse 2 om 12:00.

Klik hier voor alle details over de wedstrijden in Tilburg.

Er zijn nog veel meer Ready2Race-wedstrijden. Zondag 24 juli kun je ook deelnemen in Geldrop. Voor andere wedstrijden kijk je hier.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.