Tijdritcompetitie 2019 jeugd gestart

tijdrit april 2019

Op donderdag 18 april werd de eerste tijdrit voor de tijdritcompetitie 2019 verreden. Maar liefst 57 van onze jeugdleden stonden aan het vertrek waaronder ook weer vele pas aangemelde leden. Voor hen was het dus de allereerste keer dat zij aan een echte wielerwedstrijd deelnamen.

De jongsten (cat. 1, 2 en 3) reden één ronde van 1600 meter en de cat. 4, 5, 6 en 7 moesten twee ronden afleggen.  Na een nat en koud voorjaar hadden we deze avond te maken met zomerse temperaturen. Het zonnetje liet zich tot laat in de avond zien en met niet al te veel wind kunnen we spreken van goede wedstrijdomstandigheden.

De deelnemers haalden alles uit de kast om een goede richttijd voor de rest van het seizoen neer te zetten. In deze competitie worden totaal vier tijdritten verreden waarbij de
drie beste tijden bij elkaar worden opgeteld om tot een eindstand te komen.

De volgende tijdrit zal worden verreden op donderdag 23 mei a.s. Deze wedstrijd zal tevens meetellen voor het clubkampioenschap 2019.

We kunnen wederom spreken van een geslaagd evenement en zien jullie graag weer aan het vertrek op 23 mei om te proberen je eerste tijd van vandaag te verbeteren.

Hieronder de verreden tijden.

De jeugdcommissie

 

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks