Jeugdwielerronde van de Reeshof

Jeugdwielerronde van de Reeshof

Zondag 3 april orgniseerde onze vereniging alweer voor de 29e keer de Jeugdwielerronde van de Reeshof. We hadden dit jaar weer ruim 170 deelnemers aan het vertrek uit het gehele land. Onder hen ook zo’n 35 Pijnenburgers. Hieronder zo’n 10 leden die dit jaar pas voor het eerst aan wedstrijden gaan deelnemen.

Hoewel het in de ochtend nog 3 graden vroor (!!, 3 april hè), brak zo rond een uur of 10 toch al wel een beetje een zonnetje door. Deze zorgde er voor dat de temperatuur snel opliep en rond het middag uur was het al zo’n 7 graden. Met niet al te veel wind was het aangenaam vertoeven op en rond ons parcours. De vele toeschouwers zorgden dan ook voor een gezellige ambiance.

Onze eigen jeugdrenners wisten maar liefst drie overwinningen naar zich toe te trekken. Tijn Groffen was de beste in categorie 2, Tymo de Ruiter was de snelste in categorie 4 en Stijn van Dongen was de beste jongen in categorie 5.

Onze wedstrijd was tevens de eerste wedstrijd voor het Kempenklassement. Dit klassement wordt dit jaar over vijf wedstrijden verreden in jeugdkoersen in en rondom De Kempen.

Tijn en Stijn zijn ook meteen de eerste leiders in dit klassement en zij mogen volgende week in Dommelen dan ook in de mooie blauwe leiderstrui aan de start verschijnen. Tymo staat in dit klassement op dit moment tweede.

Benieuwd naar de volledige uitslagen? Deze zijn via deze link op de website van de KNWU te vinden.

Weer een bijzonder geslaagd evenement met gedurende de dag vele blije gezichten.

 

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.