Jeugdveldrit van de Reeshof 2022 op uitdagend parcours verreden

Jeugdveldrit van de Reeshof 2022 op uitdagend parcours verreden

Zondag 20 november hadden we alweer voor de 18 keer een nationale jeugdveldrit op ons eigen clubparcours. Zo’n 130 deelnemers tussen de 7 en 14 jaar stonden aan de start in de diverse categorieën. Hieronder ook 22 van onze eigen jeugdleden. 

De nacht ervoor hadden we te maken met de eerste nachtvorst van deze winter en er werd al vroeg op de dag veel regen voorspeld. Gelukkig kwam dit wat later op de dag. Zo rond de start van cat. 7 kregen we de eerste regen hetgeen de weersomstandigheden pas echt guur maakte.

De vele regen van de dagen ervoor had er al een nat veldritparcours van gemaakt. Het was er op sommige stukken dan ook echt drassig. Dit in combinatie met de nieuwe klimheuvel, welke voor het eerst was opgenomen in het parcours, maakte er een echte uitdagende veldrit van. Cat. 5 t/m 7 kregen naast de klimheuvel ook de welbekende trap, de vernieuwde zandbak en een tweetal balkjes van zo’n 25 cm. hoog voorgeschoteld.

Enkele van de meer behendige renners konden al over de balkjes heen springen hetgeen hen direct een voordeel gaf.

Al met al weer een leuke, door onze vereniging, georganiseerde wedstrijd. En er werden bovendien ook nog enkele mooie top-3 plaatsen door onze eigen Pijnenburg-leden behaald t.w.: Otto Rongen als 2ejongen in cat. 2 en Jim Peeters als 3ejongen in cat. 2.

Tijn Groffen als 2ejongen in cat. 3. Stijn van Dongen wist zelfs  met grote overmacht (ruim 1,5 minuut voor op de nummer 2) de wedstrijd in cat. 6 te winnen.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2023 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.