Finale tijdritcompetitie jeugd 2019

Op dinsdag 10 september werd door onze jeugd de vierde tijdrit voor de tijdritcompetitie van 2019 verreden. Deze rit was tevens de finale waarna de winnaars van elke categorie bekend zouden zijn. Onder een heerlijk najaarszonnetje konden de renners hun tijdrit afleggen. Met bijna 60 deelnemers aan de start kunnen we van een zeer goede opkomst spreken. Er waren ook weer vele supporters aanwezig hetgeen voor een prima sfeer zorgde. We hadden ook weer enkele debutanten welke dus voor het eerst echt met een rugnummer op reden. Maar liefst 26 renners wisten in deze tijdrit hun beste tijd van het jaar neer te zetten.

Direct na afloop hadden we de prijsuitreiking. De kinderen kregen allemaal een ijsje en voor de categoriewinnaars was er bovendien een mooie beker. Alle kinderen kregen een mooie oorkonde met daarop alle tijden van de tijdritten van dit jaar. Tevens kregen de wedstrijdrijders welke volgend jaar naar de nieuwelingen gaan een mooi aandenken aan hun tijd in de jeugdcategorieën.

Hieronder de verreden tijden en de eindstand na alle vier de wedstrijden. De beste drie tijden per renner zijn bij elkaar opgeteld.

Wederom een geslaagd evenement. Ons volgende evenement is de Trofeo ‘t Brakkie op dinsdag 24 september a.s. Het is de bedoeling dat elk jeugdlid deze tijdrit samen met een niet-fietsende koppelgenoot deelneemt. Dat kunnen vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s zijn maar ook gewoon de buurman of de meester van school. Nadere info hierover volgt nog. Bij extreem slecht weer schuiven we dit evenement door naar donderdag 26 september.

De jeugdcommissie en de jeugdtrainers.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks