Buitenkansje! Help mee met de Vuelta in Nederland

Buitenkansje! Help mee met de Vuelta in Nederland

We zijn normaal gesproken vrij terughoudend met het versturen van verzoeken van andere organisaties of van studenten die een onderzoek doen. Deze willen we jullie echter niet onthouden.

Op 19, 20 en 21 augustus zal de Ronde van Spanje in Utrecht en Brabant van start gaan. Voor dit wielerspektakel is de hulp van maar liefst 800 vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team. 

Naast een mooi kledingpakket, goed eten en drinken, het ontmoeten van nieuwe mensen en een gave kick-off op locatie krijgen de vrijwilligers een unieke ervaring tijdens een internationaal topsportevenement in eigen land. Er is nu nog behoefte aan eventregelaars en parcourposten. Let op, je moet op 18 augustus 2022 minimaal 16 jaar oud zijn.

Wil jij de koers van dichtbij meemaken, bekijk dan deze link voor meer informatie. Je kunt voor vragen ook contact opnemen via  of 06-33691066.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.