Vernieuwingen aan de wielerbaan

Vernieuwingen aan de wielerbaan

Goed nieuws! Sportwethouder Dols vertelde ons donderdag 21 november dat we een start kunnen maken met de vernieuwingen aan de wieler-/skatebaan.

In totaal is een bedrag van  223.000,- beschikbaar gesteld. Zowel het bestuur van de TWC Pijnenburg als het bestuur van IJsclub Tilburg kijken er naar uit om op korte termijn met de verantwoordelijke ambtenaar plannen te maken. Asfaltering van de baan staat daarbij hoog op de prioriteitenlijst.

Het aanbieden van de petitie op 21 oktober heeft geholpen om een gedeelte van dat geld dit jaar al vrij te krijgen. Wij bedanken iedereen die geholpen heeft bij het aanbieden van de petitie aan de gemeenteraad. Ook dank aan gemeenteraadsleden, met name die van de PvdA, die nog een motie indienden bij de begrotingsbehandeling 2020.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.