Uitermate geslaagd jeugduitstapje: Kanovaren bij de Reuselhoeve

Uitermate geslaagd jeugduitstapje: Kanovaren bij de Reuselhoeve

Na bijna twee jaar wachten konden we op zaterdag 25 september eindelijk weer eens een volwaardig uitstapje maken met onze jeugdleden.  

Omdat onze jeugdleden vorig jaar een recordverkoop hadden bereikt met de verkoop van de loten van de Grote ClubActie (bijna 1.300 loten) konden we deze keer zeer groots uitpakken. Een kleine 50 jeugdleden hadden zich dan ook opgegeven om samen te gaan Kanovaren bij de Reuselhoeve in Moergestel.

Na ontvangst werden we met zijn allen met een huifkar naar de startlocatie van de kanotocht gebracht. Daar aangekomen konden alle kinderen met een zelf uitgekozen maatje in een kano plaatsnemen om vervolgens, onder werkelijk zomerse omstandigheden, een kanotocht te gaan maken op de Hilver.

Onderweg was er volop plezier onder de kinderen en vrijwel niemand slaagde er in om na twee uur droog terug te keren bij het vertrekpunt. Gelukkig hadden we hier vooraf al rekening mee gehouden en iedereen had een extra setje droge kleding meegenomen. Hierna werden we weer met de huifkar teruggebracht naar de Reuselhoeve waar we konden aanschuiven voor een barbecue aangevuld met volop frietjes en salades. De kinderen konden zich tussentijds ook heerlijk vermaken in de speeltuin en op het springkussen.

Zo rond 19.00 uur werden onze jeugdleden weer opgehaald en iedereen was het er over eens: wederom een zeer geslaagd uitstapje met onze jeugd.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.