Training MTB-parcours Dorst

Ruim 20 jeugdrenners en 10 trainers en ouders hebben op 28 december het MTB-parcours van Dorst bedwongen. Ondanks de wat lage temperatuur was het prima fietsweer en de sfeer was dan ook geweldig.

Het parcours bevat nauwelijks rechte stukken dus hebben de kinderen goed aan hun bochtentechniek kunnen werken. Sommigen waren al in staat goed snelheid te maken in de bochten waardoor ze al lekker in de bocht konden hangen.

De steile klimmetjes dwingen ook tot het kiezen van de juiste versnelling. Naarmate we verder vorderden op het parcours ging dat steeds beter en kwamen de meesten zonder afstappen, bovenaan bij de moeilijkste klimmen. Echt goed, want veel van de deelnemers kwamen pas voor de 1e of 2e keer op deze route.
De ouders die meefietsten kregen ook meer bewondering voor hun kroost nu ze zelf merkten dat het nog niet zo meeviel om zelf overal 1-2-3 naar boven te gaan.

De laatste training van het jaar werd in stijl afgesloten. Na het harde werk hebben we samen nog lekker een kop chocomel gedronken met een lekkere wafel erbij.

Deelnemers bedankt voor de geslaagde middag!

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks