Spannende finalewedstrijden clubkampioenschappen 2019

Dinsdag 2 juli werd het vierde (laatste) onderdeel van de clubkampioenschappen 2019 voor de jeugd verreden. Deze laatste “etappe” bestond uit een wegwedstrijd op ons eigen clubparcours. Zoals we gewend zijn, was het wederom fantastisch fietsweer. De ruim 50 deelnemers brachten ook vele supporters mee naar ons baantje zodat we weer van een uitermate gezellige sfeer konden spreken.

Wederom een grote variatie aan wedstrijden dit jaar tijdens onze clubkampioenschappen. Zo hadden we naast een gewone wegwedstrijd en een tijdrit ook nog te maken met een puntenkoers. De puntenkoers, welke we enkele jaren geleden hebben ingevoerd,is intussen, vanwege het vele oefenen, voor onze jeugd al een bekend onderdeel geworden.

In enkele categorieën moest er nog fel gestreden worden om de titel. Zo eindigdden in zowel cat.1 als in cat. 4 twee deelnemers met evenveel punten als eerste. Zoals in de regels is aangegeven gaf de positie in de tijdrit dan de doorslag. Dit geeft aan dat er in deze categorieën kleine niveauverschillen zijn.

Na afloop was direct de feestelijke prijsuitreiking. Alle renners kregen de verdiende beker en ook nog een lekker ijsje. Voor de winnaars hadden we dit jaar, naast een prachtige overwinningsbeker, ook een fles “champagne”.

Al met al een geslaagd kampioenschap met maximale inzet van onze jeugdrenners.

Zie hieronder de uitslagen. De foto's zijn op Facebook te bekijken.

De jeugdcommissie.

 

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks