Pijnenburg huldigt Hetty vd Wouw op 5 september

Pijnenburg huldigt Hetty vd Wouw op 5 september

Donderdagavond 5 september wordt Hetty van de Wouw door haar clubgenootjes van TWC Pijnenburg in het zonnetje gezet voor haar fantastische prestatie tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Ze maakte haar bijnaam ‘Hetty Raketty’ waar, door een zilveren medaille te winnen op het onderdeel Keirin. De huldiging van Hetty vindt tegelijk plaats met de huldiging van onze eigen clubkampioenen van het afgelopen wegseizoen. Iedereen is welkom om hier bij te zijn.

Hetty inspireert ons allemaal. Op jonge leeftijd begon ze bij TWC Pijnenburg als wegwielrenner. Hetty bleek daar al een zeer getalenteerd sprintster. Zo werd ze Nederlands Kampioen op de weg bij de Nieuwelingen in 2014. In datzelfde jaar was Hetty inmiddels ook actief in het baanwielrennen en won ze bij het NK baanwielrennen ook een gouden plak. Reden voor het Tilburgs Sportgala om haar in 2016 te belonen met de jeugd sportstimuleringsprijs. De daaropvolgende jaren werd haar prijzenkast verder gevuld met vele gouden, zilveren en bronzen medailles op NK’s, EK’s en WK’s. De kers op de taart is nu haar Olympische medaille op het spectaculaire onderdeel Keirin.
Haar passie en toewijding zijn ongeëvenaard en we zijn dan ook enorm trots en vereerd om haar, als clublid, in het zonnetje te kunnen zetten.

Het hek gaat rond 18.15 u open en het programma start om 18.30 u. Wij verwachten het programma af te ronden om 19.30 u.
Iedereen is van harte uitgenodigd om deze bijzondere gelegenheid bij te wonen en Hetty te feliciteren met het behalen van haar zilveren medaille.

 

 

Agenda

27 okt
WBVC Veldrit Tilburg
Datum 27 oktober 2024

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.