Muzikale ploegenpresentatie TWC Pijnenburg bij sponsor Hoppenbrouwers Techniek

Muzikale ploegenpresentatie TWC Pijnenburg bij sponsor Hoppenbrouwers Techniek

De opening van het nieuwe wielerseizoen door TWC Pijnenburg is een succes gebleken. De drukbezochte ploegenpresentatie op vrijdag 11 maart werd opgevrolijkt met enkele liedjes van cabaretier Leo Alkemade en een presentatie op de trialbike door Nederlands kampioen Victor van der Velden.

De ploegenpresentatie is een jaarlijks terugkerend evenement van de Tilburgse wielervereniging. Bij hoofdsponsor Hoppenbrouwers Techniek tonen de verschillende ploegen van de vereniging en hun trainers zich aan het publiek. Ook jubilarissen en renners die nationale of internationale titels hebben gehaald worden in het zonnetje gezet.

Zo won Noï Moes bij het laatste NK veldrijden voor nieuwelingen de bronzen medaille. Victor van der Velden is zelfs Nederlands beste is bij het overbruggen van een parcours vol obstakels; hij won in 2021 het Nederlands kampioenschap trialbike. Ook Jim Peeters (2e NK veldrijden categorie 1) en Stijn van Dongen (3e plaats NK veldrijden categorie 5) werden gehuldigd. Zij kregen ieder bloemen en een applaus van de ongeveer 200 gasten.

20220311 193500

Die eer was er ook voor renners die bij TWC Pijnenburg zijn opgeleid maar bij de eliterenners successen behaalden. Timo Roosen is de regerend Nederlands kampioen op de weg. Hetty van der Wouw werd op de baan Nederlands en Europees kampioen teamsprint. Individueel eindigde zij bij drie andere disciplines (keirin, sprint, 500 meter) ook nog op het podium bij het Nederlands kampioenschap.

Ook zijn de jaarlijkse bokalen uitgereikt aan renners die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Noï Moes won de Cees Zoontjes Veldrittroffee, omdat zij bij de overstap naar de nieuwelingen direct succesvol was. Damian Weber kon als nieuw lid direct goed mee bij de junioren; het leverde hem de Jan Pijnenburg Trofee op. Thomas Gillis won de Rabobank Jeugd Stimuleringsbokaal, omdat hij na persoonlijke tegenslag zijn doorzettingsvermogen toonde en direct weer aansloot bij de ploeg.

20220311 194317

De toch al vrolijke avond werd nog extra opgefleurd door cabaretier Leo Alkemade. Hij presenteerde de avond en verraste daarbij de aanwezigen met drie live voor gedragen liedjes. Ook Victor van der Velden kreeg de handen op elkaar toen hij voor het publiek een demonstratie gaf.

Het nieuwe parcours van TWC Pijnenburg, waarin zelfs een klimheuvel is aangelegd, werd aan de bezoekers getoond met een korte film. Daarop vertelde Nard Beekmans van de gemeente Tilburg hoe en waarom zij deze renovatie mogelijkheid hebben gemaakt. Ook de sponsoren van de vereniging, naast Hoppenbrouwers Techniek ook Kukko, Nr1Wielershop en Rogelli, mochten zich kort presenteren aan de vereniging.                                                        

20220311 200549

Mark Olieslagers, voorzitter van TWC Pijnenburg, kijkt daarom tevreden terug op de avond. “Niet alleen is het fijn dat we na de vervelende coronaperiode weer voor het eerst met de gehele vereniging bijeen zijn. Het is ook prettig dat onze sponsoren zich weer konden voorstellen aan onze leden en andere aanwezigen. Zij dragen ook voor een belangrijk deel bij aan het voortbestaan van de vereniging.”

“Andersom is de ploegenpresentatie voor ons een manier om onze hiermee onze dankbaarheid te tonen en te laten zien dat TWC Pijnenburg nog steeds een zeer prettige, actieve en ook succesvolle vereniging is. En dat willen we ook komend wielerseizoen bewijzen.”

20220311 201927

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2023 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.