Moddertrofee onder gure omstandigheden verreden

Dinsdag 12 november was het weer zover: voor de zesde keer werd de Moddertrofee voor onze eigen jeugd verreden. Een cyclocross wedstrijd over het parcours dat de zondag ervoor was gebruikt voor de KNWU veldrit. In het donker streden ruim 30 renners voor een goede klassering, elk in hun eigen leeftijdscategorie.

Was het zondag tijdens de KNWU wedstrijd nog zeer goed, zonnig weer, deze avond had zich een gure wind aangediend.

Voor sommige van onze jeugdleden de eerste wedstrijd ooit, de spanning en schrik was dan ook bij een aantal van het gezicht af te lezen. In 3 manches zijn eerst cat. 1-2, vervolgens cat. 3-4 en tot slot cat. 5-7 gestart. Na een heroische tocht over een toch wel zwaar parcours finishte iedereen met een brede glimlach op het gezicht. Toen de strijd gestreden was werd tenslotte in de kantine de Moddertrofee wisselbeker verloot. Axel van Stuivenberg won deze loterij en kreeg de beker voor een jaar mee naar huis!

De organisatie kijkt terug op een leuk en succesvol evenement.

Vrijwilligers en trainers, bedankt voor jullie hulp!