Laatste week zomertrainingen met ondersteuning van speciale gasten

Laatste week zomertrainingen met ondersteuning van speciale gasten

Deze week hadden we onze laatste zomertrainingen van dit seizoen voor onze jeugdrenners. We hebben het zomerseizoen op een wel heel bijzondere manier mogen afsluiten.

Op dinsdag hadden we Timo Roosen te gast. Timo is ooit als jeugdrenner begonnen bij TWC Pijnenburg en reed het afgelopen seizoen voor het team van Jumbo-Visma. In 2021 mocht hij zich zelfs kronen tot Nederlands Kampioen bij de professionals. Timo verleende deze dinsdag ondersteuning bij de jeugdtrainingen. Na afloop van de training nam Timo uitgebreid de tijd voor onze jeugdrenners om handtekeningen uit te delen en met hen op de foto te gaan. Bedankt Timo.

Donderdag kregen we bezoek van Bram Welten en Boy van Poppel. Ook deze twee begonnen ooit hun wielercarrière als jeugdrenner bij TWC Pijnenburg en zijn momenteel professioneel wielrenner. Bram reed het afgelopen seizoen voor het Franse Groupama-FDJ en Boy reed voor het Belgische Intermarché-Circus-Wanty. Zij trainden deze donderdag met onze jeugdrenners mee. En ook zij namen na afloop van de training uitgebreid de tijd om met hen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Bram en Boy, bedankt voor jullie bijdrage.

Kortom, deze drie toppers hebben onze jeugdleden deze week een paar toptrainingen bezorgd.

Dit waren dan ook direct onze laatste zomertrainingen van dit jaar. Volgende week beginnen we aan de wintertrainingen.

training sep 01

training sep 01

 

training sep 01

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.