Laatste wedstrijd Zomeravond Competitie verreden

Afgelopen woensdag 13 juli is de laatste rit in de Zomeravond Competitie in Tilburg verreden. Met een goede temperatuur, mooie opkomst en stevige wind zou het weer een leuke avond kunnen worden. Zelfs bij deze laatste rit kwamen er nog renners die voor de eerste keer meededen, een mooie ontwikkeling. 

Na de eerste neutrale ronde ging het tempo snel omhoog en werd de groep op een lint getrokken. Tot half koers geen echt grote aanvallen, wel enkele renners waarvoor het tempo te hoog bleek.

Na een half uur viel alsnog de beslissing, zes renners wisten te ontsnappen. Met een aardige samenwerking was de kloof toch echt definitief. In de laatste ronden zou het spannend worden of er nog een aanval zou komen, echter zouden de zes gaan sprinten voor de dagwinst. Germon Peeters bleek over de rapste benen te beschikken en wist als eerste van de kopgroep te finishen voor Joeri van Esch, Geert van Kuijk, Joris de Monnik, Cas Graafmans en Sjoerd Meijdam.

Na de finish werd het klassement opgemaakt, minimaal 4 deelnames maakte kans op eindklassering. De top 3 van de klassement Wessel Coppelmans, Cas Graafmans en Jip Damen konden de prijzen in ontvangst nemen. Helaas was Wessel verhinderd en mocht dagwinnaar Germon Peeters de bloemen ontvangen.

Voor het beschikbaar stellen van een deel van de eindprijzen in het klassement willen we de sponsoren Ventoux en Nr1 Wielershop nogmaals danken. Tevens gaat de dank uit naar de vrijwilligers die geholpen hebben met organiseren, we hopen in 2023 ook weer een ZAC te laten plaatsvinden.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks