Help TWC Pijnenburg bij Rabo ClubSupport

Help TWC Pijnenburg bij Rabo ClubSupport

De Rabobank heeft altijd het beste voor met sportverenigingen in het land. Ook nu biedt de bank met Rabo ClubSupport kennis, zijn netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. En jij kunt ons helpen om te zorgen dat TWC Pijnenburg hiervan zoveel mogelijk profiteert.

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. En hoe meer mensen op TWC Pijnenburg stemmen, hoe beter dat voor de vereniging is.

Er is echter wel één maar… je moet klant zijn van de Rabobank om te kunnen stemmen. Ben je dat niet, vraag dan je ouders, broers, zussen, ooms, tantes en misschien je buren die wel klant zijn bij de Rabobank zijn om op TWC Pijnenburg. Kost ze niks, maar ze helpen er wel de vereniging mee.

Dit moet je doen: stem tussen 5 en 25 oktober op TWC Pijnenburg in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Dat is het. Meer hoef je niet te doen. Al het geld dat TWC Pijnenburg ontvangt komt direct ten goede van de nieuwe wielerbaan. Doe dus mee!

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.