Geschokt en verslagen

Geschokt en verslagen

Recent bereikte onze vereniging het uiterst trieste bericht dat op 26 augustus jl. Hein Wilborts door een noodlottige situatie is overleden. Hein is de jongste zoon van Dirk Wilborts, een van de hoofdtrainers bij onze vereniging, en broertje van ons jeugdlid Bauke. We zijn diep geschokt en verslagen door dit bericht en leven mee met het grote leed dat de familie Wilborts is overkomen. 

Op dinsdag 31 augustus starten onze trainingen weer, voor aanvang daarvan zullen wij met gepaste stilte, eenieder de mogelijkheid bieden om op eigen wijze stil te staan bij het overlijden van Hein en het verlies voor de familie.

Wij kunnen ons voorstellen dat u op een persoonlijke wijze uw medeleven wilt betuigen. Wij bieden u de gelegenheid om tijdens de trainingen van dinsdag en donderdag uw bijdrage af te geven in het clubhuis. We zullen er voor zorgen dat dit de familie bereikt. Zowel het bestuur als ook de trainers zijn beschikbaar voor alle leden om de gevoelens met elkaar te delen.

Namens alle leden zal het bestuur de diepe betrokkenheid bij dit onvoorstelbare verlies aan de familie overbrengen.

Wij wensen Dirk, Nicole, Bauke en Suus veel sterkte.


Het bestuur van TWC Pijnenburg

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.