De Grote Clubactie brengt weer mooi bedrag voor onze jeugdafdeling op

De Grote Clubactie brengt weer mooi bedrag voor onze jeugdafdeling op

Ook in 2022 hebben onze jeugdleden weer goed hun best gedaan om loten voor de Grote Clubactie aan de man te brengen. Samen hebben zij 758 loten verkocht. Dit levert onze club een bedrag van 1778,52 euro op. 

De totale opbrengst komt ten goede aan onze jeugdafdeling. Hiermee zijn we in staat om leuke fiets- en niet-fietsactiviteiten voor onze jeugdrenners te organiseren. Zo hadden we vorig jaar een opening van het wegseizoen met een frietkar en een uitstapje naar Enjoy Outdoors in Tilburg met aansluitend een barbecue. Ook organiseren we jaarlijks o.a. een MTB tocht, de Moddertrofee, een oliebollentraining, de Trofeo ’t Brakkie, het clubkampioenschap en de tijdritcompetitie.

Er zijn enkele grootverkopers. Melle Jimmink heeft met 72 verkochte loten het grootste aantal aan de man gebracht. De lotenverkopers met meer dan 25 verkochte loten kregen zelfs een medaille van de Grote Clubactie.

Een mooi bedrag dus opgehaald om ook in 2023 weer leuke activiteiten voor onze jeugdleden te organiseren. 

 

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2023 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.