23 mei; 2e tijdrit 2019 jeugd verreden

Op donderdag 23 mei werd de tweede tijdrit voor de tijdritcompetitie 2019 verreden. Deze tijdrit telde tevens mee als derde onderdeel van de clubkampioenschappen 2019.

Met 54 van onze jeugdleden aan het vertrek kunnen we zeggen dat het weer een drukke avond was.

De jongsten (cat. 1, 2 en 3) reden één ronde van 1600 meter en de cat. 4, 5, 6 en 7 moesten twee ronden afleggen.

Evenals bij de vorige tijdrit op 18 april hadden we te maken met een heerlijke zomeravond.. Het zonnetje liet zich tot laat in de avond zien en met niet al te veel wind kunnen we spreken van goede wedstrijdomstandigheden.

De deelnemers haalden alles uit de kast om hun tijd van de vorige tijdrit te verbeteren. In deze competitie worden totaal vier tijdritten verreden waarbij de drie beste tijden bij elkaar worden opgeteld om tot een eindstand te komen.

Het volgende evenement zal worden verreden op dinsdag 25 juni. Het gaat dan om het slotonderdeel van de clubkampioenschappen; een wegwedstrijd.
Aan het einde van deze avond zullen de eindprijzen van de clubkampioenschappen worden uitgereikt.

We kunnen wederom spreken van een geslaagd evenement en zien jullie graag weer aan het vertrek op 25 juni om er een spetterend slot van de clubkampioenschappen van te maken.

Hieronder zijn de verreden tijden en de tussenstanden van de tijdritcompetitie en de clubkampioenschappen te downloaden.

De jeugdcommissie

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks