Club van 100

Logo TWC Pijnenburg 1936 2016De Tilburgse Wielerclub Pijnenburg vierde in 2016 haar 80-jarig bestaan, opgericht in 1936 en vernoemd naar de Tilburgse wielrenner Jan Pijnenburg. Een succesvol renner die tijdens de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928 een zilveren medaille won op het onderdeel ploegenachtervolging. Anno 2016 behoort TWC Pijnenburg tot de grootste “jeugd” wielerverenigingen van Nederland. Een vereniging met een rijke historie in het succesvol opleiden van jonge wielrenners. Meerdere Nationale- , Europese- en Wereldkampioenen hebben het Pijnenburg shirt gedragen. In 2011 (75-jarig bestaan) is TWC Pijnenburg onder het motto "Op naar de 100" gestart  “DE CLUB VAN HONDERD”.

Voor slechts 100 Euro per jaar kunt ook u behoren tot deze exclusieve groep sponsoren. Als lid van deze club komt uw naam prominent in het clubhuis te hangen. Daarnaast wordt uw naam vermeld tijdens verschillende evenementen en uiteraard op de website. Daarnaast wordt u als eerste uitgenodigd voor speciale activiteiten. Wij gaan dus graag met u op naar de 100 en verwelkomen u graag als lid van “DE CLUB VAN HONDERD”.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere manier van sponsoring, de coördinator sponsoring neemt graag contact met u op om met u de diverse mogelijkheden te bespreken.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland

E: info@twcpijnenburg.nl

Ook u kunt ons steunen!

Logo Sponsorkliks