ZOMERAVONDCOMPETITIE 2012

Ook dit jaar weer 7 ritten.

Door de goede opkomst de afgelopen 3 jaar zijn wij er inmiddels van overtuigd dat deze wedstrijd voorziet in een bestaande behoefte waaraan wij graag invulling willen geven. Daarom organiseert TWC Pijnenburg ook in 2012 een Zomer Avond Competitie op het “Jan Pijnenburg” wielerparcours, aan de Bijsterveldenlaan 3 in Tilburg-Reeshof.

Deze (interclub) wielercompetitie vindt plaats op de volgende dagen:

  • Op de woensdagavonden 18 en 25 april.
  • Op de woensdagavonden 2, 9, 23 en 30 mei.
  • Op de woensdagavond 6 juni.

Op woensdag 16 mei (GEEN ACTIVITEIT) in verband met Hemelvaartsdag 17 mei

Aan deze competitie kan worden deelgenomen door zowel renners met als zonder licentie.
Er wordt in één grote groep gereden, maar er wordt wel in twee groepen afgesprint.
namelijk:

  • Groep 1; Nieuwelingen en recreanten jongens die geboren zijn in het jaar 1996-1997 en alle vrouwen categorieën en recreanten vrouwen geboren in het jaar 1997 of eerder, rijden wedstrijden over 20-25 ronden van 2100 m.
  • Groep 2; Elite/beloften, amateurs, sportklasse, junioren en recreanten mannen die geboren zijn vóór 1996, rijden wedstrijden over 25-30 ronden van 2100 m.

De start is telkens om 19.00 uur exact.

Ook dit jaar worden er weer 2 verschillende eindklassementen opgesteld + extra eindprijzen per categorie. Om in aanmerking te komen voor een eindprijs moeten de deelnemers aan minimaal 5 van de 7 ritten hebben deelgenomen. De punten van alle ritten komen in aanmerking voor het eindklassement.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,- per rit of € 15,- voor alle 7 ritten. Voor een rugnummer dient men € 5,- waarborg te betalen.

Inschrijven is mogelijk vanaf 18.30 uur in het TWC Pijnenburg clubhuis op het parcours.

Voor, tijdens en na afloop kunnen de deelnemers en bezoekers,  in het clubhuis voor eigen rekening, koffie, thee, fris e.d. verkrijgen.

Het dragen van een valhelm is bij alle wedstrijden verplicht.