Allee, vol aan de bak!

TWC Pijnenburg wenst iedereen een

2018 

Het jaar 2017 zit er bijna op.

Voor onze vereniging een jaar waarin het in een plezierige sfeer leveren van physieke prestaties weer op de voorgrond stond. Een jaar ook waarin door ons trainerscorps hard aan scholing en bijscholing werd gewerkt. Een jaar waarin we ons lid Sam Oomen tot Sportman van Tilburg voor 2017 werd uitgeroepen. Waarin ook een geweldige Jeugdveldrit en Regionaal kampioenschap veldrijden werd georganiseerd. Een jaar waarin 40 vrijwilligers actief waren binnen onze vereniging! Ik kan zo nog wel even doorgaan.

Toch gaat hem om de resultaten die op de weg, de baan en in het veld geboekt worden. Dat waren het afgelopen jaar 3 plakken bij NK Jeugd (1e Emma van Haaren en 3e Martijn Azantinlow) en NK Jeugd veldrijden (1e Emma van Haaren). Ook reden leden van onze vereniging weer hard op de baan. Dé beste vanuit Pijnenburg is ook in 2017 weer Hetty van de Wouw. Bij de nieuwelingen reden we met een fanatieke groep nieuwelingen dames. Nieuwelingen heren en junioren heren reden weer mooie wedstrijden, maar wisten (nog) geen top te rijden. Maar dat komt zeker goed als je ziet hoe de trainers van de jeugd zich inzetten en bijscholen.

Maar er staat meer op stapel. Een kleine greep: Zo gaan we op de maandagavonden 22 en 29 januari 2018 weer de tweedaagse EHBO en reanimatiecursus aanbieden. Is er op 2 februari 2018 onze jaarlijkse ploegenpresentatie en wordt er alweer volop getraind op de zaterdagochtenden. Onze baan krijgt zeer waarschijnlijk in 2018 een nieuwe toplaag. Komt er een ouderavond voor ouders van leden die de afgelopen maanden lid zijn geworden. Is er een facebookpagina voor onze jeugd in de lucht. Dus: Let voor alle activiteiten vooral op onze site en de sociale media. Kortom: de voorwaarden om te gaan presteren zijn er.

Renners en rensters: allee, vol aan de bak!

Een sportief 2018 toegewenst!
Willem Bongaarts, secretaris