Het leven gaat gewoon door. Ook in de vakantie.

Punt 1: Met Louis Meijs gaat het de goede kant. Weliswaar ligt hij nog op de hartafdeling in Eindhoven en doen ze daar nog wat onderzoeken, maar hij kan mogelijk binnen afzienbare tijd terug naar Tilburg. Hij moet dan nog wel een tijd opknappen. De cooling down zit er dus aan te komen. We houden jullie op de hoogte.

Punt 2: er wordt ook in de vakantie, of juist in de vakantie ook doorgefietst. Vaders, moeders, jonge en oude(re) Pijnenburgers beklimmen het stalen ros in de polder of in de bergen om te genieten en soms af te zien. Hetty van de Wouw fietste weer uitstekend, Sam Oomen, Danny en Boy van Poppel rijden weer hard in Polen, Timo Roosen deed het prima in de Tour en had de pech ziek te worden, Bram Welten verdiende een contract bij BMC.

Punt 3: onze renners rijden steeds harder. Iedereen heeft gemerkt dat onze trainers goed en enthousiast aan de gang zijn. De trainingen zijn gestructureerder (er hangt in de gang van ons Clubhuis een jaarplanning wat er gaat gebeuren!) en gevarieerder. En het belangrijkste, de renners en rensters hebben er plezier in. En dan verbeteren de resultaten! En we mochten de afgelopen maanden weer aardig wat nieuwe leden inschrijven. We waren door onze leenfietsen heen. Dankzij onder andere sponsoring van Mooi zo Goed zo kunnen we nieuwe leenfietsen aanschaffen.

Punt 4: er komen drukke tijden aan:

  • Op 11 en 12 november zijn er op ons veldrijparcours wedstrijden. Naast onze eigen jaarlijkse veldrit (op 11 november) hebben we van de KNWU het verzoek gekregen de Regiokampioenschappen Zuid (districten Limburg, Brabant Zuid-Oost en Zuid-West) te organiseren voor alle categorie├źn. Dat betekent honderden renners en rensters op het parcours aan de Bijsterveldenlaan.
  • Op 7 oktober organiseren we onze vrijwilligersbedankdag met o.a. een Wielerquiz en gezellige barbecue.
  • Op 28 september komt een ploeg van Fuji-medewerkers voor de derde keer op rij ons veldrijparcours snoeien en allerlei klussen doen om het aantrekkelijk te maken voor de komende wedstrijden.

Dat betekent ook dat we veel handen en ook denkers nodig hebben de komende maanden. We zoeken mensen die parcours en tenten willen opbouwen, sponsoren aandragen, rugnummers uitgeven en innemen, hapjes willen klaarmaken, de bar bemensen, enz, enz.

Mag ik nu alvast een beroep op jullie doen je spontaan bij mij te melden. Mag ook vanaf je vakantieadres!

Willem Bongaarts
secretaris@twcpijnenburg.nl