Nieuwelingen op trainingskamp in Limburg

IMG 3336
In het weekend van 3 en 4 maart hielden onze nieuwelingen (jongens en meisjes) als laatste voorbereiding op het komende wegseizoen, een "hoogtestage" in Limburg.

Evenals vorig jaar bivakkeerden we in groepsaccommodatie 't Zinkviooltje in Epen. Een prima locatie van waaruit op korte afstand vele beklimmingen te berijden zijn.

Iedereen schrok heftig toen op vrijdagavond 2 maart ineens een pak sneeuw naar beneden dwarrelde. We dachten direct dat ons trainingskamp in het water (of sneeuw) zou vallen. Iedereen werd dan ook nog maar snel verzocht om een tacx en zwemspullen mee te nemen.

Lees meer...

Tweeling Sjef van Gestel Clubhuis geopend in Tiel

batauwers clubhuis
Afgelopen week is bij JVR de Batauwers aan de Schaarsdijkweg in Tiel de kopie van ons Sjef van Gestel Clubhuis geopend. Onder de noemer beter goed gekopieerd dan slecht verzonnen heeft TWC Pijnenburg graag meegewerkt om dit mogelijk te maken.

Wij wensen alle leden van JVR de Batauwers net zo veel plezier met hun clubhuis als ook wij dat hebben!

"Kwalificatie NK" en "Brabants Kampioenschap" Jeugd 2018

NL NB
Ook dit jaar zijn er weer verschillende wedstrijden binnen het district ZON die meetellen voor de kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap in Steenbergen. Daarnaast wordt er dit jaar ook vanuit het District ZON een echt Brabants Kampioenschap georganiseerd voor alle Brabantse renners in Brabantse wedstrijden. Dit kampioenschap is geen eendaagse wedstrijd zoals het NK maar een klassement over 33 Brabantse jeugdwedstrijden.

Je kunt alle wedstrijden en reglementen vinden op de website van de Jeugdcommissie District Zuid-Oost Nederland. Ook komen op deze pagina de tussenstanden van de klassementen te staan.