Ronde van Korvel 2018

rondekorvel

Op zondag 9 september wordt de wielerwedstrijd De Ronde van Korvel weer verreden. Dit sportieve spektakel kreeg in 2017 een prachtige herstart, nadat het tussen 1978 en 1995 al zo’n 17 keer plaatsvond.

De organisatie van de Ronde ‘nieuwe stijl’ is in volle gang en het belooft weer een groot succes te worden. Ons prachtig winkellint Korvel wordt ingericht met o.a. een VIP-terras, horecavoorzieningen en diverse kinderattracties.

Kijk hier voor meer informatie

Feestelijke slotrit clubkampioenschappen 2018

IMG 7064

Dinsdag 3 juli vond het afsluitende onderdeel plaats van de clubkampioenschappen voor onze jeugd.

Na de wegrit van vorige week reden onze jeugdleden nu een tijdrit over 1 ronde (cat. 0 t/m 3) of 2 ronden (cat. 4 t/m 7). Voor beide onderdelen waren punten te verdienen en deze bij elkaar opgeteld vormden samen per categorie het eindklassement.

De opkomst was met 52 deelnemers weer bijzonder groot te noemen en de vele toeschouwers (ouders maar ook broertjes en zusjes en zelfs vele opa’s en oma’s) zorgden voor een zeer sfeervolle avond.

Na afloop was er een feestelijke prijsuitreiking met voor elke deelnemer een mooie beker als herinnering.

Al met al een mooie “afsluiting” van het trainingsblok voor de zomervakantie (donderdag 12 juli is de laatste training). Op dinsdag 14 augustus is weer de eerste training na de vakantie.

Voor de uitslagen, tijden van de tijdrit en eindstanden van de clubkampioenschappen, zie hieronder.

De jeugdcommissie van TWC Pijnenburg i.s.m. de trainers

camera icon