Zomertraining 2021 weer begonnen

zomertraining

Nadat afgelopen weekend de zomertijd weer is ingegaan, hebben we vanavond onze eerste zomertraining weer gehouden. Niet alleen de tijd is aangepast, ook de weersomstandigheden waren passend bij de term "zomertraining".

Met een temperatuur van ruim 20 graden en een stralende zon aan de hemel, kon het niet anders dan dat velen weer hun weg naar ons parcours zouden vinden. En inderdaad; de opkomst was overweldigend. Ruim 50 van onze jeugdleden waren aanwezig en zichtbaar was dat iedereen er weer zin in had. De foto's zeggen voldoende.

Seizoensopening voor onze jeugleden: eindelijk weer eens een rugnummer

opening 2021

Vandaag konden onze jeugdleden eindelijk, na lange tijd weer eens een rugnummer opspelden. Met inachtneming van alle coronaregels hielden we onze traditionele seizoensopening voor onze eigen jeugleden. Gezien het aantal deelnemers waren velen van hen daar ook weer wel aan toe. Helaas nog zonder publiek en ook niet met een officiële uitslag. We kijken allemaal uit naar het moment dat we ook weer toeschouwers mogen verwelkomen.

Lees meer...

GP DESTIL 2020 gaat niet door

De veldrit GP DESTIL, die gepland stond voor zaterdag 5 en zondag 6 december, gaat niet door. Vanwege de huidige maatregelen in verband met het coronavirus ziet de organiserende Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk (SWMO) zich genoodzaakt de wedstijd af te gelasten. De wedstrijd zou worden verreden op het nieuwe parkoers op Streekpark Klein Oisterwijk.

"We hadden ons opgelegd om uiterlijk drie weken voor aanvang de knoop door te hakken" vertelt Hans Cornelis, voorzitter van SWMO. "Ondanks dat we net voor een nieuwe persconferentie van de overheid zitten hebben we toch de stekker er uit moeten trekken. Natuurlijk is dit zéér teleurstellend. De afgelopen negen maanden is er ieder weekend gewerkt aan de aanleg van het nieuwe parkoers. Toch gaan we niet klagen. De problemen in de zorg en de economische uitdagingen maken dat het hier uiteindelijk toch om bijzaken gaat en dat noopt ons tot bescheidenheid."

SWMO zegt al vol goede moed uit te kijken naar volgend jaar.