Verslag Jeroen van Beers (opleiding WT2)

IMG 20171230 WA0021
Wedstrijd

TB Veldrit Breda
27 december 2017
16.30 uur - 20.00 uur

Deelnemers
  • Categorie 4 17.20 uur Emma van Haaren
  • Categorie 5 18.30 uur Jorn van Beers en Luca Dingemans
  • Categorie 6 19.00 uur Wouter Kortman
  • Nieuwelingen meisjes 20.15 uur Bente van den Nouweland
Verslag

Rond 15.45 uur ben ik samen met Jorn vertrokken naar Breda. Daar aangekomen heb ik Emma op kunnen ontvangen en heb ik samen met haar en Jorn de startnummers opgehaald. Het was koud, maar droog. We zijn begonnen met een veiligheidscheck van de kleding en fietsen van Emma en Jorn. Daarna zijn Emma en Jorn samen het parcours gaan verkennen. Na een eerste rondje heb ik met Emma het parcours besproken. Hierna is Emma verder gaan warmrijden. Er was geen verzettencontrole. Na het warmrijden hebben we samen de wedstrijden van de categrieën 1, 2 en 3 gekeken en clubgenootjes aangemoedigd. Tussendoor heeft Emma buiten het parcours nog gefietst om te zorgen dat ze warm bleef.

Lees meer...

Wintertraining Dorst

IMG 4706
Dit jaar was het weer zover, de jaarlijkse wintertraining in Dorst. Voor de liefhebbers die in de vakantie hun conditie op peil willen houden, maar ook zin hebben in een leuke training op een ander parcours.

Er hadden zich 16 renners aangemeld, waarvan er eentje ziek was op de dag zelf. We waren dan ook tevreden met deze opkomst.

Voordat we op pad gingen, hebben we eerst het belangrijkste op hun schouders genomen, de catering. Want een beloning hebben de kids, na twee rondjes Dorst, wel verdiend.

Lees meer...

OTK en NSK Veldrijden!

nskveld2018Zondag 21 januari 2018 is het zover, het Open Tilburgs Kampioenschap (OTK)Veldrijden + Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK)Veldrijden! De Tilburgse Studenten Wielervereniging ‘de Meet’ heeft zich hard gemaakt om dit schitterende evenement te mogen organiseren.

Laat je tubes leeglopen en maak je gereed voor een heroïsche tocht door de Tilburgse slijk. Het historische parcours van TWC Pijnenburg heeft in het verleden al driemaal gediend als officieel NK parkoers. Ook dit jaar bestijgen tientallen crossers in vier verschillende categorieën hun veldritfiets/mountainbike om uit te maken wie zich Neerlands beste (student) crosser(ster) mag noemen.

Lees meer...