Open Tilburgs Kampioenschap en Zomeravondcompetitie 2015

OTK 2013 20130410 090
Woensdag  8 april  organiseert de TWC Pijnenburg op het “Jan Pijnenburg” wielerparcours in Tilburg-Reeshof het,

OPEN TILBURGS KAMPIOENSCHAP 2015, Tevens clubkampioenschap TWC Pijnenburg.

Aan deze wedstrijd kan worden deelgenomen door zowel renners met als zonder licentie.  Er wordt in één groep om 19.00 uur gestart,  maar er wordt wel in twee groepen afgesprint.

Groep 1:
Nieuwelingen en recreanten jongens die geboren zijn in het jaar 1999-2000 en alle vrouwen categorieën en recreanten vrouwen geboren in het jaar 2000 of eerder, rijden een wedstrijd over 20 ronden = ca. 42 km

Groep 2:
Elite/beloften, amateurs, sportklasse, junioren renners en recreanten mannen die geboren zijn vóór 1999 rijden een wedstrijd over 25 ronden = ca. 52,5 km.

Gelijktijdig met deze wedstrijden worden de clubkampioenschappen van TWC Pijnenburg verreden. Dit houdt in dat de eerst aankomende Pijnenburger, in zijn categorie, clubkampioen 2015 is.

Evenals voorgaande jaren organiseert TWC Pijnenburg op het “Jan Pijnenburg” wielerparcours in Tilburg-Reeshof de,

ZOMERAVONDCOMPETITIE 2015

Ook dit jaar 8 ritten inclusief de finale op 10 juni. De start van deze serie wedstrijden vindt plaats op woensdagavond 15 april 2015. Deze (interclub) wielercompetitie vindt plaats op de volgende dagen:

  • Op de woensdagavonden 15 , 22 en 29 april.
  • Op de woensdagavonden 6, 20, en 27 mei. (Let op: Woensdag 13 mei geen wedstrijd i.v.m. Hemelvaartsdag)

Aan deze competitie kan worden deelgenomen door zowel renners met als zonder licentie. Er wordt in één grote groep gereden, maar er wordt wel in twee groepen afgesprint.

Groep 1:
Nieuwelingen en recreanten jongens die geboren zijn in het jaar 1999-2000 en alle vrouwen categorieën en recreanten vrouwen geboren in het jaar 2000 of eerder, rijden wedstrijden over 20 ronden ca. 42 km.

Groep 2:
Elite/beloften, amateurs, sportklasse, junioren en recreanten  die geboren zijn vóór 1999, rijden wedstrijden over 25 ronden ca. 52,5 km.

De start is telkens om 19.00 uur exact.

VOOR BEIDE WEDSTRIJDEN GELDT
Het inschrijfgeld bedraagt € 3,= en voor het rugnummer moet € 5,= waarborg betaald worden.

Inschrijven is mogelijk vanaf 18.30 uur in het TWC Pijnenburg clubhuis op het parcours. Het inschrijfgeld voor het OTK wordt voor leden van TWC Pijnenburg door de vereniging betaald.

TWC Pijnenburg heeft in 2013 een Mylaps systeem, (elektronische tijdmeting), aangelegd, Ook dit jaar gaan we gebruik maken van dit systeem. Dit geldt ook voor de wedstrijden “OTK en de ZAC”. Hiervoor is het noodzakelijk dat de deelnemers een transponder op hun fiets monteren. Deelnemers die rijden zonder transponder worden niet in de uitslag opgenomen.

Indien u niet in het bezit bent van een transponder (Pro Chip Flex) dan kunt u deze ook rechtstreeks huren bij http://www.mylaps.com. Deelnemers zonder transponder komen niet in aanmerking voor de eindprijzen.

Ook dit jaar worden er weer 2 verschillende eindklassementen opgesteld + extra eindprijzen per categorie. Om in aanmerking te komen voor een eindprijs moeten de deelnemers aan minimaal 5 van de 8 ritten hebben deelgenomen. De punten van alle ritten komen in aanmerking voor het eindklassement.

Het dragen van een valhelm is bij alle wedstrijden verplicht.