In memoriam Jan Lips

Op 12 oktober 2017 is Jan Lips overleden. Jan is 72 jaar geworden.

Een paar weken geleden hebben we namens TWC Pijnenburg nog een mooi boeket bloemen bij Jan, die toen in het ziekenhuis lag, laten bezorgen. Dat we al zo snel afscheid van hem zouden moeten nemen hadden we niet verwacht.

Jarenlang is Jan actief geweest binnen onze vereniging. Hij was een gewaardeerd lid van de wedstrijdcommissie. Jan benaderde altijd de Rabobank, de EHBO, de mensen van het geluid. Die kennis kwam hem goed van pas bij het samenstellen van een draaiboek wedstrijden. Een voorzet waar we nog regelmatig op terugvallen. Ook was hij een jaar actief bij de Zomeravond Competitie.

Met Sjef van Gestel en na diens overlijden alleen, maakte hij het programmaboekje voor de wedstrijden. Sjef en Jan zorgden voor flink wat inkomsten. Met grote kennis van zaken en flink wat humor zette hij zich in.

Het is nog maar een jaar of twee geleden dat Jan aangaf te willen stoppen met zijn vrijwilligerswerk voor de club. Dat hij het goede voorbeeld gaf aan zijn kinderen was wel duidelijk. Marlène heeft jarenlang meegedraaid in onze kantineploeg. En zijn kleinkinderen Julia en Ramon hebben jaren bij onze vereniging flink wat kilometers weggetrapt en uitstekend gepresteerd.

We wensen Marlène, Erwin, Julia en Ramon en verdere familie veel sterkte.

Namens de vereniging TWC Pijnenburg
Het Bestuur