1e Hoppenbrouwers Elektotechniek Zomeravondcompetitierit

Van der Weijst snelste in Zomeravondcompetitie

De eerste rit van de Hoppenbrouwers Elektotechniek Zomeravondcompetitie op het clubparcours van TWC Pijnenburg in Tilburg is afgelopen woensdagavond gewonnen door Geert van der Weijst. De renner van Cyclingteam Jo Piels uit Reusel toonde zich de snelste van een kopgroep van vijf renners, die bijna de hele wedstrijd voorop reed. De broers Timo en Sjors Roosen eindigden als tweede en derde, gevolgd door Dennis van Iersel en Rik van Aaken. Deze vijf koplopers zette het hele peloton op een ronde achterstand m.u.v. de zes achtervolgers. Deze bleven op de finish nog 100 meter voor de winnaar. Ferdi Frijters won de sprint bij de achtervolgers en werd hiermee zesde.

ramon van bokhovenDe wedstrijd voor nieuwelingen en dames werd gewonnen door Ramon van Bokhoven (zie foto), die het haalde voor Ruben Bekkers en Jan Roelofs.

Uitslag:

Groep A: 1. Geert van der Weijst, 2. Timo Roosen, 3. Sjors Roosen, 4. Dennis van Iersel, 5. Rik van Aaken, 6. Ferdi Frijters, 7. Erik van der Poel, 8. Bas Theijs, 9. Ronny Bossers, 10. Cas Graafmans.

Groep B: 1. Ramon van Bokhoven, 2. Ruben Bekkers, 3. Jan Roelands.

Komende woensdag wordt de tweede rit gereden. Aanvang 19.00 uur.