Lid worden

TWC Pijnenburg verwelkomt graag nieuwe leden en kent in principe geen ledenstop of wachtlijst. Leden kunnen actieve fietsers zijn, maar ook personen die de wielersport een warm hart toedragen en iets voor de vereniging willen betekenen.

Hieronder kun je meer informatie vinden over de onderwerpen die bij het lidmaatschap van belang zijn.

Lid worden

In principe kan iedereen lid worden van onze vereniging. We kennen normaal gesproken geen wachtlijsten. Voor jeugdwielrenners geldt dat deze pas kunnen starten met wielrennen in de maand januari van het jaar dat ze 7 worden.

Omdat we graag eerst kennis willen maken met onze aankomende leden en deze ook willen informeren over de mogelijkheden en het reilen en zeilen binnen onze vereniging verzoeken we je om contact op te nemen met onze onze secretaris.

Wil je als aankomend jegdwielrenner meer weten over trainingen en wedstrijden kijk dan even op de pagina van onze jeugdafdeling.

Contributie en licenties

Binnen TWC Pijnenburg worden diverse soorten leden onderscheiden. Voor deze leden gelden voor 2018 de volgende contributies:

  1. Algemeen lid € 53,-
  2. Jeugdlid € 63,- 
  3. Rennerslid € 115,-
  4. Kaderlid € 26,- (na goedkeuring bestuur)
  5. Ouderlid € 26,-
  6. Trainingslid € 53,- (na goedkeuring bestuur)

Naast de algemene contributiegelden komen daar ook nog de kosten bij voor het Basislidmaatschap KNWU voor alle jeugd-, renners en kaderleden. Op dit moment zijn deze kosten € 11,50.

Inschrijfgeld

Voor nieuwe leden wordt eenmalig € 10,- inschrijfgeld in rekening gebracht.

Licenties

Licenties dienen aangevraagd te worden via de KNWU. Op de site van de KNWU staan ook de kosten hiervan.

Kleding en Kledingreglement
Kledingreglement

Het kledingreglement van TWC Pijnenburg kun je via onderstaande link downloaden.

Bestellen clubkleding

Clubkleding kan jaarlijks besteld worden via de bestelformulieren die dan ter beschikking gesteld worden. Tussentijds bestellen van kleding, mits voorradig, kan door contact op te nemen met de coördinator clubkleding.

Doorgeven wijzigingen

Een aantal wijzigingen kun je zelf doorgeven via onze ledenportal. Na controle worden deze in de administratie doorgevoerd: Klik hier om naar de portal te gaan

Mocht je jouw lidmaatschap willen opzeggen of zijn er wijzigingen die je niet zelf kunt doorgeven neem dan contact op met de ledenadministratie.

Statuten en huishoudelijk reglement