Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Start Grote Clubactie
Zaterdag 14 September 2019, 11:00 - 14:30
Contact jeugd@twcpijnenburg.nl

Op 14 september a.s. gaat de Grote Clubactie 2019 van start. Elk jaar levert de Grote Club Actie onze club een aardig bedrag op waarvan we onze uitstapjes en andere evenementen met jullie kunnen organiseren. Het tentenkamp is nog maar net achter de rug maar ook de openingswedstrijd en de nieuwjaarstraining worden van de opbrengst georganiseerd. Probeer dus zo veel mogelijk loten te verkopen in je eigen omgeving. Dat kan bij jou in de straat zijn maar ook bij je familie. Hoe meer loten we met zijn allen verkopen, hoe meer dat oplevert voor onze jeugdafdeling.

Op dinsdag 10 september en donderdag 12 september a.s. delen we de lotenboekjes uit.

Vorig jaar hadden we een gezamenlijke verkoop vanuit ons clubhuis. Gezien het succes hiervan gaan we dat ook dit jaar weer doen.

We doen dat op zaterdag 14 september a.s. van 11.00 uur tot 14.30 uur. We verzamelen met zijn allen in het clubhuis en gaan van daaruit in groepjes de Reeshof in. Doe allemaal je wielershirt aan zodat de mensen aan wie je loten gaat verkopen zien dat we van TWC Pijnenburg zijn. Met een paar uurtjes lopen denken we de opbrengst aanmerkelijk te verbeteren. Bovendien is het veel gezelliger om zo’n activiteit gezamenlijk te doen.

Ook van de verkochte loten op deze dag ontvang je zelf € 0,50 per lot.

We gaan er van uit dat alle jeugdleden hier aan deelnemen. Als je op deze ochtend niet kunt dien je je af te melden via jeugd@twcpijnenburg.nl of bij één van de leden van de jeugdcommissie.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en ook voor de nodige gezelligheid.

Ook zoeken we ouders die de groepjes deze ochtend willen begeleiden.

Hiervoor kun je je ook aanmelden via jeugd@twcpijnenburg.nl of bij één van de leden van de jeugdcommissie.

We hopen op jullie medewerking.

Tot zaterdag 14 september a.s.!

De jeugdcommissie