Corona-maatregelen

coronavirus

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er dinsdagavond strengere regels zijn afgekondigd om het coronavirus te bestrijden. Deze hebben direct impact op de trainingen bij TWC Pijnenburg.

Eerst het slechte nieuws: jongeren van 18 jaar en ouder mogen alleen met anderhalve meter afstand en in een groep van maximaal vier personen sporten. Dit maakt trainen bij TWC Pijnenburg onmogelijk. Concreet betekent dit dat deze jongeren niet meer kunnen deelnemen aan de crosstraining op dinsdagavond en de vrije training op donderdagavond.

Gelukkig, voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar verandert er niets ten opzichte van de situatie in de laatste twee weken. De trainingen voor hen gaan door als gewoon. En ja, dat houdt dus in dat een junior van 17 wél mag meetrainen, maar een junior van 18 niet.

Voor de trainingen die doorgaan, gelden de regels van de laatste twee weken. Ouders en/of verzorgers mogen niet aanwezig zijn bij de trainingen. Dit betekent dat zij hun kind bij de poort aan de parkeerplaats moeten afzetten, waarna hij of zij zelfstandig het laatste stukje tot aan ons complex moet afleggen. Na de training kunnen ouders hun kinderen weer bij dezelfde poort ophalen.

De sportkantine blijft gesloten, alsmede de kleedruimtes. Ons clubhuis is beperkt geopend met toegang tot de toiletten, EHBO materialen en Covid-19 reinigings artikelen. Tevens is er de mogelijkheid om op afspraak bijvoorbeeld een overleg met bestuur, kleding uitgifte of trainers in te plannen. Het dragen van een mond/neus kapje is in het clubhuis verplicht! Kinderen en jongeren hoeven onderling geen afstand te houden. Zij moeten wel anderhalve meter afstand houden van de trainers.

Gebruik verder je gezonde verstand. Blijf thuis bij milde klachten. Kom pas kort voor de training en kom zoveel mogelijk alleen. Houd buiten de training om nog steeds voldoende afstand.

Belangrijk is dat iedereen de aanwijzingen van de trainers goed opvolgt.