Nieuwe coronamaatregelen: Geen Trofeo ’t Brakkie, geen trainingen

Het coronavirus is de laatste weken bezig aan een comeback in heel Nederland. Het kabinet heeft daarom maandagavond extra maatregelen aangekondigd waarvan er enkele direct invloed hebben op onze vereniging.

Zo zijn vanaf dinsdag geen bezoekers meer toegestaan bij sportwedstrijden en dienen sportkantines gesloten te blijven. We kunnen daarom niet anders dan de Trofeo ’t Brakkie, morgen dinsdagavond af te gelasten. Er zal die avond geen vervangende trainingplaatsvinden. Ook de training van de oudere renners gaat dinsdag niet door.

Omdat de training van komende donderdag al was geschrapt, in verband met het gereedmaken van ons crossparcours, kan er mogelijk pas volgende week weer voor het eerst getraind worden. We schrijven hier met nadruk ‘mogelijk’. We wachten eerst de standpunten van onder meer de gemeente Tilburg en NOC*NSF af voor we besluiten of het verantwoord is om de trainingen vanaf 6 oktober wél plaats te laten vinden. We zullen jullie uiteraard tijdig van ons besluit op de hoogte brengen.

Het spijt ons enorm dat we opnieuw een mooi evenement bij TWC Pijnenburg moeten schrappen, maar het coronavirus geeft ons geen andere keus. We hopen dat iedereen snel weer kan genieten van de wielersport bij TWC Pijnenburg.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TWC Pijnenburg