Belangrijke mededeling m.b.t. het Coronavirus

coronavirus

We kunnen er niet omheen: het coronavirus heeft een grote impact op Nederland, Noord-Brabant en Tilburg in het bijzonder. Het bestuur van TWC Pijnenburg kan daarom niet anders dan beslissen dat tot nader orde alle activiteiten van TWC Pijnenburg worden opgeschort. Dat wil zeggen dat vanaf vandaag alle trainingen worden afgelast en dat ook komende zondag de openingswedstrijd van het seizoen niet doorgaat.

We volgen daarmee het advies van sportkoepel NOC*NSF dat adviseert om komend weekeinde alle sportevenementen in Noord-Brabant af te gelasten. Omdat de drie veiligheidsregio’s in de provincie Noord-Brabant bovendien hebben opgeroepen tot "zeven dagen sociale onthouding" menen wij dat het enige juiste is dat ook de trainingen voorlopig niet doorgaan.

De afgelastingen gelden tot nader orde. Dat wil zeggen dat pas wanneer het bestuur het gevoel heeft dat het houden van trainingen en wedstrijden weer verantwoord is, deze doorgang zullen vinden. Uiteraard zullen we jullie daarvan op tijd op de hoogte brengen.

Het spijt ons dat we deze beslissing moeten nemen, maar elk ander besluit zou een onverantwoord besluit zijn. De waarschuwingen en adviezen van het RIVM, de drie veiligheidsregio’s en NOC*NSF zijn namelijk luid en duidelijk. Uiteraard hopen we dat we op korte termijn jullie allen kunnen laten weten dat de trainingen en wedstrijden weer doorgang kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TWC Pijnenburg