Trofeo ’t Brakkie 2018

Dinsdag 18 september gaat het weer gebeuren, de alom bekende Trofeo ’t Brakkie. Waarbij één van jullie de supergrote beker gaat winnen.

brakkie

Voor de 13e keer organiseert de jeugdcommissie in samenwerking met de jeugdtrainers van TWC Pijnenburg een koppeltijdrit voor jeugdrenners.

De meesten van jullie weten hoe het toegaat, maar toch nog even voor alle duidelijkheid; iedere renner die mee wil doen zoekt een koppelgenoot (we denken daarbij vooral aan vaders, moeders, ooms, tantes, buurvrouw/man etc. Maar het mag bijvoorbeeld ook de meester of juf van school zijn).

Hiermee moet hij/zij deze avond 2 ronden op ons clubparcours in een zo snel mogelijke tijd rijden en samen over de finishlijn komen. Natuurlijk staat de gezelligheid wel voorop!

Mocht je geen koppelgenoot kunnen vinden, geef dat even aan ons door, dan zullen wij iemand voor je zoeken. We hopen dat jullie allemaal, net als de voorgaande jaren, weer mee zullen doen.

Aanmelden kan via (jeugd@twcpijnenburg.nl). (graag uiterlijk 16  september !! ). Geef ook even aan wie je koppelgenoot is en wat je relatie met hem of haar is.

Ps: racefiets niet verplicht valhelm wel !!!

We starten om 18:30 uur, ophalen rugnummers vanaf 18:00 uur.

Na afloop reiken we de grote beker uit. Het kan dus die avond iets later worden.

Bij erg slecht weer is er op 18 september wel een gewone training en wordt de koppelkoers verplaatst naar donderdag 20 september 2018.