Ploegenpresentatie 2018 TWC Pijnenburg

Ploegenpresentatie 2018
Op vrijdag 2 februari jl. was onze jaarlijkse ploegenpresentatie. Bij hoofdsponsor Hoppenbrouwers werden onze renners en rensters per categorie opgeroepen door wielerspeaker Joop Engelen. Onder toezicht van sponsoren, ouders, familieleden en anderen bekenden kwamen zij per categorie de trap af.

Een aantal renners, rensters en trainers werden in het zonnetje gezet voor hun prestaties of diensten afgelopen jaar. Zo kregen Emma van Haaren en Martijn Azantinlow
een snoeptaart en bidon met inhoud voor hun behaalde resultaten op het NK wegwielrennen voor de jeugd en kreeg Jorn van Beers de Rabobank Jeugdstimuleringsprijs.

Bij de Dames werden Hetty van de Wouw en Nina Spapen gehuldigd voor hun Europese en Nederlandse prestaties op de baan. Anoek Kuijpers mocht de Cees Zoontjens veldritbokaal in ontvangst nemen.

De aanwezige wethouder Hans Kokke reikte op deze avond ook de Jan Pijnenburgtrofee uit aan de meest regelmatige renner van 2017. Dit jaar kwam deze eer toe aan Jochem Crusio.

Onder genot van een hapje en drankje was het voor iedereen een geslaagde en gezellige avond. Wij wensen iedereen een mooi en sportief wielerjaar toe, zet hem op!

camera icon