OTK en NSK Veldrijden!

nskveld2018Zondag 21 januari 2018 is het zover, het Open Tilburgs Kampioenschap (OTK)Veldrijden + Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK)Veldrijden! De Tilburgse Studenten Wielervereniging ‘de Meet’ heeft zich hard gemaakt om dit schitterende evenement te mogen organiseren.

Laat je tubes leeglopen en maak je gereed voor een heroïsche tocht door de Tilburgse slijk. Het historische parcours van TWC Pijnenburg heeft in het verleden al driemaal gediend als officieel NK parkoers. Ook dit jaar bestijgen tientallen crossers in vier verschillende categorieën hun veldritfiets/mountainbike om uit te maken wie zich Neerlands beste (student) crosser(ster) mag noemen.

NSK deelname is alleen mogelijk met een veldritfiets en door studenten aan HBO of Universitaire instellingen. Niet-studenten op crossers en/of mountainbikes zijn meer dan welkom om te starten in de open- OTK klasse. Tijdens het Open Tilburgs Kampioenschap wordt namelijk uitgemaakt wie een jaar lang de trotse kampioen van Tilburg is. Meer informatie is te vinden op het facebook evenement: https://www.facebook.com/events/123600588356595/

Inschrijven kan via het formulier op: http://www.nskveldrijden.nl tot en met 18 januari, je inschrijving is geldig na het overmaken van €7,50,- naar IBAN: NL62 RABO 0140 9639 95 t.n.v. TSWV De Meet, onder vermelding van NSK Veldrijden + “je naam”.

Bijschrijven op de dag zelf kost €10,- contant te betalen. Let op: Je krijgt een gratis consumptie bij het inleveren van je rugnummer en een aanmelding op Facebook alleen is niet voldoende!

Wie: voor iedereen!
Wat: Veldrijden / mountainbiken
Waar: Bijsterveldenlaan 3, 5045 ZZ Tilburg
Wanneer: 21 januari 2018

Tot 21 januari in Tilburg!

Met vriendelijke groet,
Veldrit commissie - TSWV de Meet

info@nskveldrijden.nl
www.nskveldrijden.nl
https://www.facebook.com/events/123600588356595/